Het proces

Iedere video die wordt gemaakt begint met een goed gesprek over uw wensen. U maakt kenbaar wat u wilt en samen bespreken we vervolgens hoe we dat gaan omzetten in concrete plannen. Aan de hand van het idee dat uit deze brainstormsessie ontstaat, ga ik een script maken. Naar aanleiding van het script stel ik een draaiboek op met daarin de datum, locatie, waar en wat er gefilmd moet worden. Nadat de beelden zijn gemaakt is het tijd voor de montage van de beelden. Dit zal in een kort tijdsbestek na de opnames plaatsvinden. Er is volop ruimte voor uw input. Nadat u een concept van de video heeft gezien, kunt u wijzigingen aan mij doorgeven. Zo krijgt u altijd het perfecte, door u gewenste eindresultaat.

 

Wat kenmerkt gerjan de videoman?

  • Scherpe tarieven. Ik heb geen gezin te onderhouden, maar werk voor mijzelf. Ik kan dus scherpe tarieven bieden.
  • Kwaliteit gegarandeerd! Ik ben gediplomeerd journalist en heb al veel ervaring opgedaan met camera, montage en alles wat daarbij komt kijken. Nieuw: 4K-video’s! 
  • Flexibiliteit. Geen lastige secretaressen of andere administratieve rompslomp, u onderhoudt rechtstreeks contact met mij.
  • Advies. Ik kan u eventueel ook adviseren in het verder verspreiden van de video op uw social mediakanalen of website. 
  • Communicatie. Dit is voor mij een sleutelwoord. Ik doe al het werk, maar tegelijkertijd blijft u op de hoogte van de vorderingen.

 

Wat voor video’s?

Alles! Van aftermovies tot bedrijfsspotjes en van weddingclips tot muziekvideo’s.

GdV logo 4